Over Myra

Ik kan heel enthousiast worden van mooi papier, een papierwinkel is voor mij het walhalla! Het is moeilijk uit te leggen, maar papier maakt mij ècht blij. Ik vind het heerlijk om te bedenken waar je een doos voor kan gebruiken en hoe die er dan uit moet komen te zien; welke maat het moet zijn, of er vakjes in moeten of een laatje of misschien zelfs een dubbele bodem. Als je het zelf maakt, is alles mogelijk!

Wanneer ik een opdracht krijg, hoor ik aan waar zo’n doos voor is en ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik vind dat een heerlijk proces! Mensen komen vaak bij me met geboortekaartjes of trouwkaarten die ze in de doos verwerkt willen hebben. Ik laat me dan heel erg leiden door zo’n kaartje, ik probeer de stijl en natuurlijk de kleuren dan terug te laten komen in de doos.

Ik werk voor zowel particulieren als bedrijven. Zo heb ik al voor verschillende winkels originele en unieke opbergmogelijkheden gemaakt. Alle dozen maak ik op mijn zolderkamertje in Zoetermeer, waar ik een goede snijmachine heb staan om het karton mooi op maat te kunnen snijden.